Hvad siger jeres indretning om jer?

– vi hjælper jer med at forme fortællingen

Jeres indretning viser, hvem I er. En helstøbt historie, der samler trådene fra jeres identitet, værdier og kultur.

I mere end 20 år har formcph udfoldet sådanne fortællinger gennem inspirerende indretning af virksomheder, offentlige institutioner og private boliger. Se eksempler på vores indretninger nedenfor.

Indrettet til glæde og trivsel.

Hvad enten I skal bygge nyt, bygge om eller blot indrette et enkelt rum på ny, kan vi styre jer sikkert gennem hele processen. Fra den indledende behovsafdækning og konceptudvikling over spaceplanning og designudvikling til de optimale indretningsløsninger, der skaber glæde og trivsel.

Processen sker i tæt dialog med jer og er altid tilpasset jeres ønsker og behov.

Dialogen starter her

Erhverv
Indret arbejdsmiljøet, så det afspejler jeres ambitioner
– og se forskellen

Virksomhedens DNA, identitet og kultur må gerne være synlige i indretningen. Det handler om meget mere end signalværdi.

En gennemtænkt indretning af jeres virksomhed har ligeledes effekt på trivslen, arbejdsglæden og effektiviteten. Dermed kan fornyede rammer skabe helt reel værdi.

Vores rådgivning sker naturligvis i tæt dialog med jer, og løsningerne er altid tilpasset jeres ønsker og behov, ligesom vi tager højde for arkitekturen og de fysiske rammer.

Fortæl os om jeres ønsker.

Hotel/konference
Skab stil, stemning og særkende
– indretningen er med til at forme gæsteoplevelsen

En gennemtænkt indretning og en særegen stil giver jeres hotel sin unikke identitet. Indretningen sætter scenen for de oplevelser, jeres gæster får hos jer, og som giver dem lyst til at vende tilbage.

Med inventar, belysning og tekstiler skaber vi stemning og atmosfære, der afspejler hotellets profil – hjemligt, eksklusivt eller midt imellem. Uanset hvad skal gæsterne føle sig velkomne.

Vi kan styre projektet fra opstart til første indtjekning. Og igennem hele processen har vi øje for såvel de store linjer som de små detaljer, der gør hele forskellen.

Fortæl os om jeres hotel.

Privat
Vi hjælper med at skabe den stemning, I ønsker
– med en indretning, som afspejler jer

Få professionel rådgivning til indretningen af jeres hjem. Hvad enten I bygger nyt eller renoverer, hjælper vi med at skabe det udtryk og den stemning, I ønsker.

Jeres drømme, idéer og behov får form og bliver skitseret, så I bedre kan se dem for jer. Og vi kan hjælpe jer med at få dem ført ud i livet.

Fortæl os om jeres udfordringer.

Sundhed
Skab hjemlighed, tryghed og et godt arbejdsmiljø
– indretningen tager hensyn til beboere og personale

Når det kommer til indretning af plejecentre – og andre offentlige institutioner – er vores mission at skabe rammer, hvor jeres beboere/brugere føler sig hjemme og trygge.

Vi holder fokus på funktionalitet og ergonomi, så indretningen understøtter personalet i deres arbejde og med inventar af god kvalitet, der kan holde til at blive brugt.

Igennem hele processen har vi en tæt dialog, som sikrer, at det færdige resultat afspejler jeres ønsker og behov.

Uddannelse
Skab et miljø, der inspirerer til læring og samvær
– form, funktion og fleksibilitet

Et uddannelsesmiljø stiller store krav til indretning og inventar. Vi sikrer professionel rådgivning gennem hele forløbet – fra de første overvejelser til ibrugtagning. Herefter bidrager de gennemtænkte løsninger til trivslen, som baner vejen for læring.

Når vi udvælger materialer til indretning af uddannelsesinstitutioner, er vi ekstra opmærksomme på kvaliteten. Inventaret skal kunne holde til daglig brug, slid og rengøring.

Det er samtidig vigtigt, at inventaret er funktionelt for både de studerende/eleverne og for personalet.

Fortæl os om det miljø, I ønsker.