Vores mission

Er at skabe helstøbte indretningsløsninger, der mere end imødekommer jeres behov og udfordrer jer som kunde, så I får den bedste løsning.

Kompetencer

Vi er uddannede indretningsarkitekter med stor erfaring. Vi kender krav og reglementer, og vi har fingeren på pulsen – så vi er opdaterede på trends og produkter.

Kundefokus

Vi tager udgangspunkt i jeres behov. Vi bruger vores ekspertise og kreativitet til at komme med løsninger, der rammer plet, og som I ikke selv har set.

Passion

Vi er passionerede og brænder for det, vi laver. Det mærker man fra allerførste møde, hvor vi nysgerrigt lytter til jeres tanker. Vi udfordrer jer også – sådan sikrer vi et resultat, der begejstrer.

Ansvarlighed

Vi er grundige og ansvarsbevidste og følger altid vores projekter til dørs. Et nyt udtryk udelukker ikke genbrug. Vi har stor fokus på bæredygtighed og evt. genanvendelse og renovering af eksisterende møbler.

Holm Kommunikation

"formCPH var kreative, inspirerende, og ikke mindst dygtige til at lytte til os og forstå vores behov. De sørgede for, at processen var veltilrettelagt og forløb efter planen, og vi kunne hele tiden spørge og få gode svar, hvis vi var i tvivl om dele at projektet eller havde brug for nye indspark."

Mathias Holm Pedersen
Partner Holm Kommunikation

SUMMIT CONSULTING

"Alt det som vi ikke kan i forhold til rummets funktionalitet, form, farver og design – det kan formcph. Og dette med stor respekt for vores virksomhed, det vi står for med den identitet og det omdømme som vores kunder, relationer og gæster møder i rummene fra reception, arbejdspladser, mødelokaler og alt derimellem"

Karsten Søderberg
Group CEO, Summit

PHARMAKON

"Dialogen er rigtig god op til en opgave og formcph tør udfordre os på den gode måde. Oplægget tager altid hensyn til husets arkitektur, funktionaliteten og vores ønsker"

Lene Schade Poulsen
Konferencechef Pharmakon

Q8

"formcph´s evne til hurtigt at forstå og leve sig ind i kundens ønsker og til at omsætte dem til opfyldelse af vores behov, har været enestående og det er tydeligt, at formcph arbejder for kunden frem for sig selv og egne interesser. Med formcph´s kyndige vejledning, er vi lykkedes med at skabe en ny og inspirerende ramme om vore medarbejderes daglige arbejde – og bedst af alt; de er super glade og taknemmelige"

Morten Uttrup
Teknisk chef

RUNGSTEDGAARD

”formcph har god forståelse for, at funktionalitet og vedligeholdelses-venlighed skal stå i balance med æstetikken - de ved at det ikke er godt nok at noget er pænt, hvis det ikke kan tåle "professionel slitage". De er heller ikke bange for at udfordre de ideer vi selv er kommet med, for de vil kunne stå inde for deres løsninger”.

Stine Gregersen Kold
Hoteldirektør Rungstedgaard

Uddannede indretningsarkitekter

– nysgerrighed er vores inspiration, begejstring er vores mål

formcph blev etableret i 2012 af Annette R. Hayden og Charlotte Schunck. Vi er begge uddannede indretningsarkitekter/designere MDD fra Danmarks Designskole, og vores samarbejde begyndte, længe før vi blev partnere.

Selv finder vi inspiration ved at opleve, se og mærke rum, design og materialer. Det gør vi bl.a. på messer herhjemme og i udlandet, på fabriksbesøg hos spændende producenter, og ved blot at være nysgerrige.

Vi har altid været drevet af at skabe begejstring gennem løsninger, der gør en forskel, for jer som kunde og for dem, som i sidste ende bruger eller færdes i de indrettede lokaler.